Cep telefonlarıyla yapılan dolandırıcılık vakalarına karşı gerçekleştirilen denetimler ve ihbarlar doğrultusunda operasyonlar devam ediyor. Bu seferki operasyonlar Manisa merkezli gerçekleştirildi ve 8 ilde etkili oldu. Operasyonda, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan ve insanları dolandıran şahıslara yönelik 13 kişi gözaltına alındı.
8 İLDE EŞ ZAMANLI OPERASYON
Manisa, Adana, Şanlıurfa, Gaziantep, Diyarbakır, Uşak, Kocaeli ve Yalova’da eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında yakalanan 13 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.
6 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Adli makamlara sevk edilen 13 şüpheliden 3’ü ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, geri kalan 10 şüpheliden 4’ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Mahkeme sürecinin ardından 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
More Stories
21 yaşındaki OnlyFans fenomeni Juli Luxie, evinde ölü bulundu
Aşk uğruna ‘Türkiye’deki inşaat mühendisine’ 1.5 milyon TL kaptırdı
Sahabe Külliyesi Civarı Yeşillendirildi