HGS’den geçerken dikkat! Ceza kesildi, ehliyetine el konuldu

Hüseyinli Gişeleri’nde 110 km Hızla Geçen Sürücüye Ceza!

İstanbul Jandarma Komutanlığı, aracıyla Hüseyinli Gişeleri’nden 110 kilometre hızla geçen sürücü M.Ö’nün bu anı cep telefonu kamerasıyla kaydedip sosyal medyasında paylaşmasının ardından harekete geçti.

Olayın ardından gözaltına alınan sürücü M.Ö’ye 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu’na göre “saygısız araç kullanmak”, “trafik kurallarına uymamak”, “trafik akışını engellemek” ve “takip mesafesine uymamak” maddelerinden toplamda 6 bin 320 lira idari para cezası uygulandı.

Ayrıca ehliyetine 4 ay süreyle el konulan sürücü, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve adli kontrol tedbiri şartıyla serbest bırakıldı.

Related Posts

Temmuz ayının ilk anket sonuçları açıklandı!

Ser Araştırma, temmuz ayına ilişkin genel seçim anketinin bulgularını kamuoyu ile paylaştı.

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç’tan orman yangılarına ilişkin araştırma önergesi: ‘İktidarın özelleştirme hırsı İzmir’i cehenneme çevirdi’

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, son bir haftadır İzmir’i kasıp kavuran orman yangınlarıyla ilgili araştırma önergesi verdi. “Bu afet değil; iktidarın özelleştirme hırsı İzmir’i cehenneme çevirdi” diyen CHP’li vekil, Meclis’in olağanüstü bir şekilde toplanıp gerekli önlemlerin alınması çağrısında bulundu.

Dört Gazzeli şifa için Türkiye’de

İsrail’in saldırılarında yaralanan ve Gazze’den Ürdün’e geçişleri sağlanan 4 Filistinli hasta ve beraberindeki 7 refakatçi, tedavi için Türkiye’ye getirildi.

Avrupa’nın en ucuz ülkesi açıklandı: Giden bir daha dönmek istemiyor

Yurt dışında yaşamak isteyenler için Avrupa’nın en uygun fiyatlı ülkesi belli oldu. Yeni bir araştırma; toplu ulaşım, yakıt, internet, fatura ve dışarıda yemek gibi temel yaşam masraflarına göre en ucuz ülkeleri sıraladı.

Bakan Güler, KKTC Başbakanı Üstel ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Ünal Üstel ile görüştü.

4 yılda 1310 kadın öldürüldü

Türkiye’nin İstanbul Sözleşmesi’nden ayrıldığı 1 Temmuz 2021’den bu yana bin 310 kadın cinayeti işlendi. 982 kadın şüpheli şekilde öldü. Aile yılı 2025’in ilk 6 ayında ise öldürülen kadın sayısı 90.