Sedat Peker ve Devlet Bahçeli telefonda görüştü

Sedat Peker’in Türkiye’ye Dönüşü Yolunda

194 ülkede kırmızı bültenle arama kararı bulunan suç örgütü lideri Sedat Peker’in durumuyla ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Sedat Peker’in videosuna atıfta bulunarak “Her şeyin bir vakti var… Selam olsun vakt-i merhunu bekleyene… Allah bes baki heves.” dedi. Bu paylaşımın ardından Peker ile MHP arasındaki ilişkiye dair dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Onlar TV’de konuşan gazeteci Timur Soykan’a göre, Sedat Peker Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunurken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile iki farklı telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Soykan, Peker’in Türkiye’ye dönüşünün yolunun açıldığını iddia ederek şunları söyledi: “Sedat Peker, MHP ile barıştı. Gençlik yıllarında Turancı kimliğiyle bilinen Peker, uzun bir süredir MHP ile ilişkilerini kesmişti. İzzet Ulvi Yönter’in paylaşımıyla birlikte artık Peker’in Türkiye’ye dönüşü yolunda adımlar atıldı. Bundan yaklaşık 4 yıl önce büyük skandalları açıklayan Peker’in sessizliği BAE ve Türkiye’nin desteğiyle sona eriyor.”

Devlet Bahçeli’nin sağlık sorunları yaşadığı süreçte Peker ile telefon görüşmeleri yaptığını belirten Soykan, Peker’in Bahçeli’ye geçmiş olsun dileklerini ilettiğini söyledi. Peker’in MHP Genel Başkanı ile olan temasının sadece İzzet Ulvi Yönter ile sınırlı olmadığını belirterek, Peker’in birkaç kez Bahçeli ile görüştüğünü aktardı.

Related Posts

İran ile ABD arasındaki görüşmenin tarihi belli oldu

İran ile ABD arasındaki dördüncü tur nükleer görüşmelerin 11 Mayıs’ta Umman’da yapılacağı doğrulandı.

CHP’li Murat Emir: Fahrettin Koca 12 yılda 12 hastane yaptırdı, tümü teşvikli ve kamu arazileri üzerinde!

CHP’li Murat Emir: Fahrettin Koca 12 yılda 12 hastane yaptırdı, tümü teşvikli ve kamu arazileri üzerinde!

Trump Gazze’ye insani yardım girişi sağlanması için talimat verdi

ABD’nin Tel Aviv Büyükelçisi Mike Huckabee, Başkan Trump’ın Gazze Şeridi’ne insani yardım ulaştırılması yönünde talimat verdiğini bildirdi. İsrail basınına konuşan Huckabee, bölgedeki en acil sorunun gıda kıtlığı ve açlık kaynaklı can kayıpları olduğunu kaydetti.

Muhtara kurşun yağdırdılar: Soruşturma başlatıldı!

Elazığ’da uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan muhtar Hacı Mehmet Özdemir, hastaneye kaldırıldı. Kaçan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldığı aktarıldı.

Takside 4 düzensiz göçmen yakalandı

Sakarya’da bir takside yurda yasa dışı yollarla girdiği belirlenen 4 düzensiz göçmen yakalandı.

ABD ordusu Meksika sınırında: 110 bin dönümlük arazi Ulusal Savunma Alanı ilan edildi

ABD Başkanı Donald Trump’ın talebi doğrultusunda Savunma Bakanlığının imzaladığı yeni emirle New Meksiko eyaletinin Meksika sınırındaki yaklaşık 110 bin dönümlük arazi, Ulusal Savunma Alanı ilan edildi. Eski uygulamada askerlerin görevi gözlemle sınırlıyken yeni uygulamada devriye atma, yasa dışı göçmenleri geçici olarak gözaltına alma ve onları arama yetkileri bulunuyor.