Son dakika… İzmir’de deprem

Foça’da Gerçekleşen 3.7 Büyüklüğündeki Deprem Kısa Süreli Paniğe Neden Oldu

İzmir’in Foça ilçesinde bugün öğle saatlerinde meydana gelen 3.7 büyüklüğündeki deprem, AFAD’ın verilerine göre yerin 9.93 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Sarsıntı, bölgede kısa süreli paniğe yol açtı.

Related Posts

Erdoğan, Tataristan Cumhurbaşkanı Minnihanov ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Tataristan Cumhurbaşkanı Minnihanov görüştü.

Bakanlık yeni liste yayınladı! Milyonlarca insana sucuk, köfte diye kafa, sakaktat, gıda boyası yedirdiler

Tarım ve Orman Bakanlığı halk sağlığını tehdit eden taklit ve tağşiş ürünlere ve bu ürünleri üreten firmalara ilişkin yeni bir bilgilendirme yayınladı. Yayınlanan yeni listede bazı firmalar köfte, sucuk gibi ürünlerde sakatat, kalp, kanaklı et ve tek tırnaklı et kullandı

Erdoğan: CHP’deki iç savaş, CHP’nin iç meselesidir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’ye eleştirilerde bulundu ve “CHP’deki iç savaş, CHP’nin iç meselesidir” dedi. Erdoğan ayrıca “Bizi ısrarla çekmek istedikleri kurultay tartışmaları CHP’nin iç sorunudur, yargıya taşınan davanın tüm tarafları CHP’lilerden oluşuyor” ifadelerini kullandı.

Kulis | YSK, CHP kurultayı davasından rahatsız: Mutlak butlan kararı sistemi bozar, anayasaya aykırı olur

Kulis | YSK, CHP kurultayı davasından rahatsız: Mutlak butlan kararı sistemi bozar, anayasaya aykırı olur

Yangını söndürmeye giden itfaiye alevlerin arasında kaldı: ‘Durma bas bas bas’

Hatay’da dün başlayan ve 3 mahalleyi etkisi altına alan orman yangınında bir itfaiye aracı alevlerin arasında mahsur kaldı. İtfaiye personeli, telsizle meslektaşlarından yardım isterken, araçtaki bir başka personel o anları cep telefonuyla görüntüledi.

CHP’de ‘Alevi’ kartı yeniden devrede: Özgür Özel hedefine din eğitimini koydu

Kurultay tartışmalarıyla CHP koltuğunu kaybetme ihtimali olan Özgür Özel, İstanbul’da katıldığı Muharrem Orucu iftar programında yaptığı konuşmada “Cemler, ibadet olarak din derslerinde yer alacak. Kimse zorunlu din dersi görmek zorunda kalmayacak.” açıklamasında bulundu. Bu açıklamanın ‘Alevi’ kimliğiyle bilinen eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun partiye geri döneceği tartışmalarının gölgesinde yapılması dikkatlerden kaçmadı.