Alevlerin arasında kalan kadın can verdi

Kazanlı Mahallesi’nde İki Katlı Müstakil Evde Çıkan Yangında Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Kazanlı Mahallesi’nde bulunan iki katlı bir müstakil evde meydana gelen yangın, çevre sakinleri tarafından fark edildi. Yangını görenler hemen harekete geçerek alevlere müdahale etmeye çalıştı. Ancak evin kiler kısmında çıkan yangını söndürmeye çalışan vatandaşlar, ev sahibi olan evli ve iki çocuk annesi Aysel Yorulmaz’ın hareketsiz bir şekilde yattığını fark etti.

Olayın bildirilmesi üzerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü.

Aysel Yorulmaz Hayatını Kaybetti

Sağlık ekipleri, vücudunun bir bölümünde yanık izleri bulunan kadının hayatını kaybettiğini tespit etti. Aysel Yorulmaz’ın cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayın çıkış sebebi ise halen araştırılmaya devam ediyor.

Related Posts

Marmara Denizi’ndeki korkunç görüntünün ardından harekete geçildi: İnceleme başlatıldı

Çiftlikköy ilçesi, Taşköprü Beldesi Dantel Sitesi sahilinde deniz yüzeyinde kirlilik oluştuğunu fark eden vatandaşların ihbarı üzerine, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekipleri bölgeye sevk edildi. Ekiplerin yerinde yaptığı …

46 kişiyi taşıyan uçak kayboldu

Rus haber ajansı Interfax, 46 kişiyi taşıyan Rus yolcu uçağının ülkenin güneydoğusundaki Amur bölgesinde kaybolduğunu duyurdu.

Dumansız Türkiye: Sigara Denetimleri Artıyor

Sağlık Bakanlığı, kapalı alanlarda sigara içmeye karşı denetimleri artırarak 2025’te 4 bin ceza uyguladı.

Özgür Özel, İmamoğlu’nu ziyaret ediyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nu tutuklu bulunduğu Marmara Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu’nda ziyaret ediyor. Özel CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun’un babası Muharrem Aygun⁠’un cenaze törenine katılacak, Bakırköy’de “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinginde konuşacak.

Gözler Kuzeydoğu Suriye’ye çevrildi; SDG Sözcüsü: Suriye ordusuna katılmak anayasal anlaşmayla mümkün, istikrarsızlık sürerken silah bırakmak güç

Gözler Kuzeydoğu Suriye’ye çevrildi; SDG Sözcüsü: Suriye ordusuna katılmak anayasal anlaşmayla mümkün, istikrarsızlık sürerken silah bırakmak güç

Hakan Fidan’dan ‘Suriye’ çıkışı: Müdahale ederiz

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suriye’de yaşanan çatışmalara ilişkin “Bölmeye ve istikrarsızlaştırmaya doğru giderseniz, bunu milli güvenliğimize doğrudan tehdit olarak algılar ve müdahale ederiz” dedi.