Arkadaşını yakıp psikiyatriste gitmiş

İznik İlçesindeki Cinayet Olayı

İznik ilçesinin Tacir Mahallesi’nde yaşayan Mehmet Karabıyık, 19 Ocak sabahı evinden ayrılarak “Boyalıca Mahallesi’nde kız arkadaşımın yanına gidiyorum” şeklinde yakınlarına söyledi. Ancak akşam saatlerinde dönmedi ve telefonlarına cevap vermedi. Bu durum üzerine ailesi, jandarma ekiplerine durumu bildirdi. Jandarma ekipleri de Mehmet Karabıyık’ı bulmak için çalışmalara başladı.

Olayın Detayları

Jandarma ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucunda Mehmet Karabıyık’ın kırsal Aydınlar Mahallesi yakınlarında kısmen yanmış cansız bedenini buldu. Yapılan incelemede, Karabıyık’ın bıçaklandıktan sonra yakılarak öldürüldüğü belirlendi. Cenaze, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Katil Zanlısı İfade Verdi

Jandarma ekipleri, Karabıyık’ın cep telefonu görüşmelerini inceleyerek, olaya tanıklık edenlerin ifadelerini aldı. Bu çalışmalar sonucunda Karabıyık’ın arkadaşı olan ve psikolojik sorunları bulunduğu iddia edilen Ömer Öner gözaltına alındı. Öner, suçunu itiraf ederek bıçağı teslim etti ve tutuklandı.

Şüphelinin İfadeleri

Ömer Öner, jandarmadaki sorgusunda cinayeti ayrıntılı bir şekilde anlattı. Öner’e göre, cinayetin nedeni arkadaşı Mehmet Karabıyık’ın kendisine uygunsuz tekliflerde bulunmasıydı. Ancak savcılıktaki ifadesinde, haksız tahrik altında kalarak eylemi gerçekleştirdiğini söyledi.

Savcılık Süreci

Öner’in avukatı, müvekkilinin ağır psikolojik rahatsızlığı ve ilaç etkisi altında olduğunu belirtti. Savcılık süreci devam ediyor.

Related Posts

Çin’den Türkiye’ye ilk yük trenleri yola çıktı

Çin’den Türkiye’ye ilk yük trenleri yola çıktı

Ukrayna: İstanbul görüşmeleri formatı miadını doldurdu | Bakan Fidan, “Ruslar görüşmeye hazır, Kiev’in yanıtı bekleniyor” demişti

Ukrayna: İstanbul görüşmeleri formatı miadını doldurdu | Bakan Fidan, “Ruslar görüşmeye hazır, Kiev’in yanıtı bekleniyor” demişti

İsrailli eski başbakandan Netanyahu hükümetine Gazze tepkisi: ‘Bu bir toplama kampı’

İsrail’in eski başbakanlarından Olmert, İsrail’in Gazze’deki Filistinlileri zorla bir kampa yerleştirme planını eleştirdi, “Bu bir toplama kampı. Üzgünüm” diye konuştu.

PKK’nın silah bırakması bölgeyi nasıl etkiledi?

Terör örgütü PKK’nın 40 yıldır Türkiye’ye karşı yürüttüğü savaşı sonlandırarak silah bırakması, bölgede yankılanıyor. Eş zamanlı olarak Suriye’nin başkenti Şam’da, PKK’nın Suriye uzantısı Suriye Demokratik Güçleri (SDG) ve Suriye hükümeti arasında müzakereler yürütüldü. ABD’nin ise net bir şekilde Şam ve Ankara’dan yana tavır koyması, PKK’nın Suriye, Irak ve İran’daki uzantılarının geleceğine ilişkin sorgulamaları artırıyor.

Tuncer Bakırhan’dan Süleymaniye’de ‘önemli konuşma’ değerlendirmesi: ‘Cumhurbaşkanı’nın hepimizi sarsan bir söylem kullanmasını ümit ediyorum’

Terör örgütü PKK’nin silah bırakma töreni için Süleymaniye’ye giden DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, AKP Sözcüsü Ömer Çelik’in 12 Temmuz Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önemli bir açıklama yapacağına ilişkin söylemini değerlendirdi. Bakırhan, “Ben Sayın Cumhurbaşkanı’nın gerçekten hepimizi sarsan bir söylem kullanmasını kendi adıma ümit ediyorum. Aynı zamanda AK Parti hükümetinin de yeni bir hikaye yazması lazım” ifadesini kullandı.

Ünlü iş insanı Tuncay Azaphan yaşamını yitirdi

İş insanı Dinçer Azaphan’ın babası Tunç Holding Kurucusu Tuncay Azaphan yaşamını yitirdi.