Evlilikte reels krizi! Takipçisi düştü, eşini polise şikayet etti

Instagram Fenomeni Nisha, Takipçi Krizi Yaşadı!

Instagram platformunda aktif olan Nisha, hesabında birdenbire azalan takipçi sayısını fark ederek duruma eşini sorumlu tuttu. Yaşanan sert tartışmanın ardından genç kadın, Hapur bölgesindeki Pilkhuwa’daki ailesinin yanına gitmek üzere evi terk etti.

Pilkhuwa’daki kadın polis karakoluna başvuran Nisha, “Eşim sürekli beni bulaşık yıkamak ve ev temizliği yapmakla meşgul ediyor, bu yüzden takipçi sayım azaldı. Reels videosu çekecek vaktim bile kalmadı.” diyerek eşinden şikayetçi oldu.

Karakol memuru Aruna Rai, şikayetin alındığını doğrulayarak Nisha’nın taciz iddialarını ve Vijendra’nın savunmasını dinledi. Polis, çift arasında arabuluculuk yaparak danışmanlık hizmeti sundu ve birkaç seansın ardından Nisha resmi şikayetini geri çekti.

Olay, olağandışı gerekçesiyle bölge basınında büyük ilgi gördü ve çiftin henüz uzun süreli evli olmadığı bilgisi verildi. Yerel haberlere göre, tartışma aynı zamanda Vijendra’nın işini kaybetmesine de neden oldu; şu anda yeni bir iş arayışında olan Vijendra mülakatlara katılıyor.

Yasal süreç sonuçlanmış olabilir ancak çiftin kişisel ilişkilerindeki gerilim devam ediyor. İkilinin hala ayrı yaşadığı ve medya ile konuşmayı reddettiği belirtiliyor.

 

Related Posts

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç’tan orman yangılarına ilişkin araştırma önergesi: ‘İktidarın özelleştirme hırsı İzmir’i cehenneme çevirdi’

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, son bir haftadır İzmir’i kasıp kavuran orman yangınlarıyla ilgili araştırma önergesi verdi. “Bu afet değil; iktidarın özelleştirme hırsı İzmir’i cehenneme çevirdi” diyen CHP’li vekil, Meclis’in olağanüstü bir şekilde toplanıp gerekli önlemlerin alınması çağrısında bulundu.

Dört Gazzeli şifa için Türkiye’de

İsrail’in saldırılarında yaralanan ve Gazze’den Ürdün’e geçişleri sağlanan 4 Filistinli hasta ve beraberindeki 7 refakatçi, tedavi için Türkiye’ye getirildi.

Avrupa’nın en ucuz ülkesi açıklandı: Giden bir daha dönmek istemiyor

Yurt dışında yaşamak isteyenler için Avrupa’nın en uygun fiyatlı ülkesi belli oldu. Yeni bir araştırma; toplu ulaşım, yakıt, internet, fatura ve dışarıda yemek gibi temel yaşam masraflarına göre en ucuz ülkeleri sıraladı.

Bakan Güler, KKTC Başbakanı Üstel ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Ünal Üstel ile görüştü.

4 yılda 1310 kadın öldürüldü

Türkiye’nin İstanbul Sözleşmesi’nden ayrıldığı 1 Temmuz 2021’den bu yana bin 310 kadın cinayeti işlendi. 982 kadın şüpheli şekilde öldü. Aile yılı 2025’in ilk 6 ayında ise öldürülen kadın sayısı 90.

Erdoğan, Tataristan Cumhurbaşkanı Minnihanov ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Tataristan Cumhurbaşkanı Minnihanov görüştü.