Genç kadın bayrak yakmaya yeltenen haine haddini bildirip kovaladı

Genç Kadın, 19 Mayıs’ta Atatürk’e Yapılan Hain Saldırıyı Önledi

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, Fevzi Çakmak Caddesi’nde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı akşamı, alçak bir saldırı girişimi gerçekleşti. Ancak genç bir kadın, bu hain planı tek başına önledi.

Bayram dolayısıyla bayraklarla süslenen refüjde bulunan ağaçlarda, bir saldırgan, üzerinde Atatürk portresi bulunan Türk bayrağını çakmakla yakmaya çalıştı.

O sırada oradan geçmekte olan genç kadın, düşünmeden hemen alçak saldırıya müdahale etti.

Saldırgan Kovalandı

“Elini çek! Sen kimsin be? Çıldırtma beni!” diyerek bağıran kadın, saldırganın üzerine doğru yürüdü. “Sen kimsin, Atatürklü Türk bayrağını yakmak ne lan?” diyerek tepki gösteren kadının kararlı tutumu, saldırganı şaşkınlığa uğrattı ve hızla olay yerinden uzaklaştı.

Genç kadın, saldırganın tamamen uzaklaştığından emin olana kadar arkasından yürüdü. Bu anlar bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi ve sosyal medyada genç kadına büyük övgüler yağmaya başladı.

Related Posts

Doktora saldırdı, şikayetçi oldu

Doktora saldırdığı gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli de şikayetçi oldu.

Kırmızı ışıkta geçmeye çalıştı, öğrenciye çarptı

Sultangazi’de kırmızı ışıkta geçmek isteyen motosiklet sürücüsü, okula gitmek için karşıya geçmeye çalışan bir öğrenciye çarptı. Sürücü hem öğrenciye hem de kendisini uyaran bir kadına bağırdı.

ABD’den casusluk suçlaması: 2 kişiye 40 yıl hapis istemi

ABD, İngiltere ve Çin vatandaşı iki kişiyi, hassas askeri teknolojiyi Çin’e kaçırma girişimi ve Çin karşıtı bir aktivisti hedef almakla suçladı.

İBB soruşturmasında 5. dalga: Aralarında belediye başkanlarının da bulunduğu 47 kişiye gözaltı kararı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturmasında Gaziosmanpaşa, Büyükçekmece ve Avcılar Belediye başkanlarının da aralarında bulunduğu 47 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Gazze’nin kuzeyinde kalan son hastane İsrail ordusunun emriyle boşaltıldı: İçeride kimse varsa öldüreceklerini söylediler

Gazze’nin kuzeyinde kalan son hastane İsrail ordusunun emriyle boşaltıldı: İçeride kimse varsa öldüreceklerini söylediler

SAFE iş birliğini derinleştirecek: Avrupa savunmasında Türkiye de rol alacak

Avrupa’nın savunma stratejilerine finansman sağlayacak mekanizması SAFE’in Türkiye ile ortaklığa uygun düzenlenmesi, Baykar-Leonardo iş birliği gibi yeni birlikteliklere açık kapı bıraktı. Yunanistan’ın lobi faaliyetlerine rağmen Avrupa Türkiye’yi yanında görmek isterken, uzmanlar, “Türkiyesiz Avrupa güvenliği çabaları dar görüşlülük” yorumunu yaptı.