İddia: Trump 22 Ağustos’a kadar Rusya-Ukrayna-ABD üçlü zirvesi düzenlemek istiyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın, 22 Ağustos’a kadar Rusya-Ukrayna-ABD üçlü zirvesini gerçekleştirmek istediği iddia edildi. 

Amerikan Axios haber platformunun konuyla ilgili bilgi sahibi iki kaynağa dayandırdığı habere göre, Trump’ın önümüzdeki bir hafta içinde yeni bir zirve düzenlemek istediği aktarıldı. 

Haberde, Trump’ın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Alaska’daki zirvenin ardından telefonla görüştüğü Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ve diğer Avrupalı liderlere yeni zirve konusundaki görüşünü ilettiği kaydedildi.

ABD Başkanı Trump’ın, 22 Ağustos’a kadar ABD, Rusya ve Ukrayna’yı bir araya getirecek üçlü zirvenin düzenlenmesini istediğini muhataplarına aktardığı öne sürüldü.

Olası zirveye Putin’in yaklaşımı konusunda ise Moskova’dan henüz bir açıklama gelmedi. (AA)

Related Posts

CHP’li Başarır’dan Çerçioğlu’na gönderme: Biz sadece zeybek oynarken diz çökeriz!

Başarır, “Biz sadece zeybek oynarken diz çökeriz!Vazgeçmeyeceğiz, sonuna kadar direneceğiz, biz kazanacağız!” dedi.

‘Gerekirse tek tek açıklarım’ demişti: Özlem Çerçioğlu ‘Özgür Özel bana iftira attı’ deyip CHP’nin kirli oyununu ifşa etti

CHP’ye isyan ederek AK Parti’ye geçen ve 24. yıl dönümü kutlamalarında yaptığı konuşmada “Benim kimseden çekincem yok. Gerekirse tek tek açıklarım’ diyerek muhalefetin hakkında ortaya attığı iddialara cevap veren Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ilk kez konuştu. Kendisinin ve ailesinin rant mafyası tarafından tehdit edildiğini belirten Çerçioğlu CHP’de yaşanan skandalları ve 6 milyar liralık rant oyununu ifşa etti.

Yangınlar Kontrol Altına Alındı

Bakan Yumaklı, Hatay ve Mersin’deki yangınların kontrol altına alındığını açıkladı.

Uyuşturucu Çetesi Operasyonu: Türk ve Bulgar Vatandaşı Tutuklandı

Almanya ve Sırbistan’da yürütülen operasyonda, uyuşturucu ticaretine karışan Türk ve Bulgar vatandaşı yakalandı.

Zehirlenen Adamın Eşine Tutuklama

Osmaniye’de zehirlenerek öldürülen Mehmet Y.’nin eşi Sebile Y., Adana’da yakalanıp tutuklandı.

Sır cinayette gerçek ortaya çıktı: Düzce’de vahşet

Düzce’de evinde ölü bulunan İsa Şahin’in, cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Tartışma sırasında Şahin’i öldürdüğünü itiraf eden ev arkadaşı Emre Kaşık, tutuklandı.