İyi Parti lideri Dervişoğlu’ndan Halk TV operasyonuna sert tepki: Adalet, bir gün herkese lazım olacak!

İyi Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: İktidar Adaleti Kullanıyor

İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Halk TV’ye yapılan operasyon ve gazetecilerin gözaltına alınmasına tepki gösterdi. Dervişoğlu, iktidarın yargıyı kullanarak toplumu sindirmeye çalıştığını belirtti. Adaletin herkes için eşit olması gerektiğini vurgulayan Dervişoğlu, iktidarın kayırmacı bir tutum sergilediğini ifade etti.

Dervişoğlu, Türkiye’nin adaletsiz bir duruma sürüklendiğini dile getirirken, adalet duygusunun milleti birleştiren en önemli unsurdan biri olduğunu söyledi. Halk TV’ye yapılan müdahalenin tüm halka yönelik bir “yargı sopası” olduğunu belirten Dervişoğlu, basın özgürlüğünün demokrasi için vazgeçilmez olduğunu hatırlattı.

İYİ Parti Lideri, iktidarı uyararak yargının tüm vatandaşlar için tarafsız bir şekilde işlemesi gerektiğini vurguladı. Son olarak, Halk TV ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek süreci yakından takip edeceklerini belirtti.

Açıklamanın tamamını okumak için tıklayın.

Related Posts

İsrail ordusunun son 24 saatteki saldırılarında en az 105 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail ordusunun son 24 saatteki saldırılarında en az 105 Filistinli hayatını kaybetti

Son Dakika… DEM Parti İmralı Heyeti’nin Öcalan’la görüşmesi sona erdi

DEM Parti, TBMM Başkanvekili Pervin Buldan, Mithat Sancar ve Asrın Hukuk Bürosu avukatı Özgür Faik Erol’dan oluşan DEM Parti İmralı Heyeti, terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan ile yaptığı görüşmeyi tamamlayarak İmralı’dan ayrıldığını bildirdi.

Otomobil devinin amiral gemisi modeli geri çağrılıyor! Yasa dışı yazılım tespit edildi

Dizel motor üretimini sonlandırmış olmasına rağmen, Volvo geçmişten gelen emisyon manipülasyonu iddialarıyla yeniden gündemde. Almanya’da 1700 adet Volvo XC60 modeli, egzoz salınım sisteminde tespit edilen yasa dışı yazılım nedeniyle geri çağrılıyor.

Ödemiş’ten acı haber: Yangında yaralanan bir orman işçisi daha şehit oldu

İzmir’in Ödemiş ilçesinde meydana gelen orman yangınında hayatını kaybedenlerin sayısı üçe yükseldi. Yangında bir orman işçisi daha yaşamını yitirdi.

Alevler kenti sardı: Binlerce kişi tahliye ediliyor

İzmir’de ortaya çıkan yürek yakıcı görüntülerin bir benzeri de Hatay’ın Dörtyol ilçesinde yaşanıyor. Karaseke bölgesinde çıkan yangın genişleyerek devam ediyor. Hatay Valiliği, Dörtyol ilçesi Kırmızıburun mevkiinde çıkan orman yangını nedeniyle 920 hanenin tahliyesinin gerçekleştirildiğini duyurdu. Yangın sonrası bölgeden tahliye edilen kişi sayısı 2 bin kişiye yaklaştı.

Uluslararası Af Örgütü: Kanıtlar, İsrail’in soykırım uygulamak için açlığı kullanmayı sürdürdüğünü gösteriyor

Uluslararası Af Örgütü: Kanıtlar, İsrail’in soykırım uygulamak için açlığı kullanmayı sürdürdüğünü gösteriyor