Kocaeli’de korku dolu anlar! Gaz dolum tesisi alevlere teslim oldu

Kocaeli Başiskele’de Gaz Dolum Tesisi Yangını Kontrol Altına Alındı

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde bulunan oksijen ve asetilen gazı dolum tesisinde meydana gelen yangın, hızla büyümeden itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Tesis Çalışanları Güvenli Bir Şekilde Tahliye Edildi

Olay, Karadenizliler Mahallesi Başyiğit Caddesi’nde yer alan tesiste saat 01.00 sıralarında gerçekleşti. Dolum sırasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tüpler alev aldı ve çalışanlar hemen dışarıya çıkarıldı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine, olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri alev alan tüplere hızlı bir şekilde müdahale ederek yangını kısa sürede kontrol altına aldı.

Yangın sonrası tesiste hasar meydana gelirken, olayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

Related Posts

Dört Gazzeli şifa için Türkiye’de

İsrail’in saldırılarında yaralanan ve Gazze’den Ürdün’e geçişleri sağlanan 4 Filistinli hasta ve beraberindeki 7 refakatçi, tedavi için Türkiye’ye getirildi.

Avrupa’nın en ucuz ülkesi açıklandı: Giden bir daha dönmek istemiyor

Yurt dışında yaşamak isteyenler için Avrupa’nın en uygun fiyatlı ülkesi belli oldu. Yeni bir araştırma; toplu ulaşım, yakıt, internet, fatura ve dışarıda yemek gibi temel yaşam masraflarına göre en ucuz ülkeleri sıraladı.

Bakan Güler, KKTC Başbakanı Üstel ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Ünal Üstel ile görüştü.

4 yılda 1310 kadın öldürüldü

Türkiye’nin İstanbul Sözleşmesi’nden ayrıldığı 1 Temmuz 2021’den bu yana bin 310 kadın cinayeti işlendi. 982 kadın şüpheli şekilde öldü. Aile yılı 2025’in ilk 6 ayında ise öldürülen kadın sayısı 90.

Erdoğan, Tataristan Cumhurbaşkanı Minnihanov ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Tataristan Cumhurbaşkanı Minnihanov görüştü.

Bakanlık yeni liste yayınladı! Milyonlarca insana sucuk, köfte diye kafa, sakaktat, gıda boyası yedirdiler

Tarım ve Orman Bakanlığı halk sağlığını tehdit eden taklit ve tağşiş ürünlere ve bu ürünleri üreten firmalara ilişkin yeni bir bilgilendirme yayınladı. Yayınlanan yeni listede bazı firmalar köfte, sucuk gibi ürünlerde sakatat, kalp, kanaklı et ve tek tırnaklı et kullandı